Skip to main content

Loopbaanbegeleiding

Als iemand worstelt met de vraag of hij of zij nog op wel op de juiste plaats zit, kan een loopbaanoriëntatietraject meer inzicht geven. Dit impliceert niet per definitie dat het roer rigoureus omgegooid moet worden. Dromen kunnen soms veel eenvoudiger gerealiseerd worden dan gedacht, door het ontdekken van talenten en deze te vertalen naar concrete doelen.

Om de vraagstelling helder te krijgen, wordt onder andere een persoonlijkheidstest afgenomen en kan er een carrièreanalyse gemaakt worden. We werken toe naar een plan van aanpak, waarin we de antwoorden op alle vragen vertalen naar concrete realiseerbare doelen met als resultaat zelf sturing geven aan eigen loopbaan.

‘De juiste aandacht resulteert in zelfmotivatie’

Loopbaanscan

Door inzicht te verschaffen in het groeipotentieel en de geschiktheid binnen de huidige functie kan uw organisatie met de juiste medewerkers op de juiste plek nog succesvoller zijn. Door vroegtijdig in te spelen op signalen van ontevredenheid, te hoge werkdruk en ambitie van de medewerker kan uitval, terugval in kwaliteit, productiviteit en ongewenste uitstroom voorkomen worden.

MV-Werkt heeft 3 loopbaanscans samengesteld. Intake is kosteloos. Tijdens de intake wordt de vraagstelling geanalyseerd. Afhankelijk van de vraagstelling kan een keuze gemaakt worden uit de volgende opties :

loopbaanscans

lees meer over loopbaanscans

disc-certificering

mv-werkt-aan-jouw-toekomst

Vrijblijvende intake of meer weten?

Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake of voor meer informatie.

Terugbelverzoek

T: 085-018 56 96
M: info@mv-werkt.nl

WIL JE MEER INFORMATIE?

Laat het ons weten. Bel gerust voor meer informatie, om een afspraak te maken, of voor een vrijblijvende intake.
Bel direct: 085-018 56 96 of mail: info@mv-werkt.nl

iwan-mv-werkt